Elen Põdra kalkunitibudega. Asjatundmatule silmale tunduvad nad samasugused kui kanatibud. Karusaare talu perenaine selgitas, et nokk on hoopis teistsugune.
Elen Põdra kalkunitibudega. Asjatundmatule silmale tunduvad nad samasugused kui kanatibud. Karusaare talu perenaine selgitas, et nokk on hoopis teistsugune. Foto: Marianne Loorents

Sel ajal kui keskmine inimene varahommikul alles magusasti põõnas ja teist külge keeras, sõitis kell 5.30 Põltsamaalt välja valge kaubik, mille lastiks 2000 elavaloomulist kalkunitibu.

Viie tunni pärast oli kaubik Rakvere külje all ning kohalikud soovijad tõstsid piiksuvaid kollaseid sulepalle pappkarpide viisi omale autosse.

Reisisellid karpides. Põltsamaalt varahommikul reisi alustanud tibud olid kell 10.40 Tõrmas. Viimane peatus pidi olema Haapsalu.
Reisisellid karpides. Põltsamaalt varahommikul reisi alustanud tibud olid kell 10.40 Tõrmas. Viimane peatus pidi olema Haapsalu. Foto: Marianne Loorents
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.