Piltuudis: möll juba käib! Noored ootavad H&M avamist

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Populaarne rahvusvaheline rõivakett Hennes & Mauritz (H&M) avab täna Rakvere Põhjakeskuses oma poe. Esimesed piigad ootasid poe avamist juba kella kuuest hommikul.
Populaarne rahvusvaheline rõivakett Hennes & Mauritz (H&M) avab täna Rakvere Põhjakeskuses oma poe. Esimesed piigad ootasid poe avamist juba kella kuuest hommikul. Foto: Agnes Aus

Populaarne rahvusvaheline rõivakett Hennes & Mauritz (H&M) avab täna Rakvere Põhjakeskuses oma poe kell 11.00. Esimesed piigad ootasid poe avamist juba kella kuuest hommikul. 

Avamise puhul kingitakse järjekorra esimesele õnnelikule 50 külastajale 30 € kinkekaart. 

Avamise puhul valib oma lemmikud naistekollektsiooni, aksessuaaride ning ilutoodete hulgast välja Rakverest pärit tuntud moeblogija Aljona Eesmaa. H&Mi kauplus pakub moodi nii naistele, meestele, noortele kui ka lastele. Põhjakeskuse H&Mi kauplus on ligi 1400m² pindalal ja asub keskuse teisel korrusel. 

2013. aastal esimese kaupluse avanud H&M'il on hetkel 4 kauplust Tallinnas – Rocca al Mare, Postimaja, Kristiine ja Ülemiste – ning kauplus Pärnus ja Narvas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles