Jõhvi töömessil on pakkuda ligi 850 töökohta

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömess.
Töömess. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna toimub Jõhvi kontserdimajas Jõhvi töömess.

Messil osaleb 41 tööandjat ja kokku on pakkuda ligi 850 töökohta väga erinevates valdkondades. Lisaks kohalikele tööandjatele on kohal ka kuus Viljandimaa tööandjat – Viljandi linnavalitsus koos linna tööandjatega osaleb messil juba teist korda.  

Eesti Töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Anneki Teelahki sõnul on messi põhieesmärk aidata luua otsekontakte tööandjate ja tööotsijate vahel.

„Soovime messi külastajatele pakkuda senisest enam aktiivset osalemist. Korraldame loengute asemel paneeldiskussioone, et oleks võimalik küsida ja arutleda  olulistel tööturgu puudutavatel teemadel. Noortele on sel aastal  eraldi sisustatud kolmas korrus, kus on esindatud kõik maakonna tasemeõpet pakkuvad õppeasutused ja noortega tegelevad organisatsioonid. Samas toimub ka noortefoorum „Sinu tulevik … kes otsustab?“ kõneles Teelahk.

Messil saab osaleda tasuta karjäärinõustamisel – teisel korrusel on avatud karjäärituba. Paneeldiskussioonides räägitakse töövõimereformist ning ettevõtlusest Ida-Virumaal. Eraldi saavad enda töövõimaluste tutvustamiseks sõna ka Viljandi tööandjad. Infot turvaliselt teistesse Euroopa riikidesse tööle või õppima asumiseks jagavad töötukassa EURES-nõustaja ja MTÜ Living for Tomorrow. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles