Ekspertiis kinnitab: hukkunud sohver oli alkoholijoobes

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Narva maanteel Haljala lähistel juhtus 21. märtsi õhtul veidi enne kella seitset raske liiklusõnnetus, kus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus kaks meest.
Tallinna-Narva maanteel Haljala lähistel juhtus 21. märtsi õhtul veidi enne kella seitset raske liiklusõnnetus, kus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus kaks meest. Foto: Meelis Meilbaum

21. märtsil põrkasid Aaspere-Haljala teelõigul kokku sõiduauto ja veok, avariis hukkus kaks noort meest. Ekspertiis näitas, et liiklusõnnetuses hukkunud sõiduautojuht oli õnnetuse hetkel alkoholijoobes.

Sirgel teelõigul põrkasid kokku Tallinna poolt tulnud suurhaagisega veoauto Volvo FH 440 ja Narva poolt tulnud ning vastassuunavööndisse kaldunud sõiduauto Mercedes-Benz C 220. Sündmuskohale saabusid mitu kiirabibrigaadi, politseinikud ja päästjad. Narva suunast tulijad pididi veerand kolmeni öösel sõitma läbi Haljala.

Veoauto ja sõiduauto kokkupõrke tagajärjel hukkusid sõiduautos viibinud mehed, 28-aastane juht ja 29-aastane kaassõitja sündmuskohal.

Veoautojuht, 60-aastane mees, oli kaine, tema pääses raskemate vigastusteta. Rohkem inimesi liiklusõnnetuse ajal sõidukites ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles