Eksliibrisekonkursile hakkasid tööd laekuma

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamat.
Raamat. Foto: Internet

Virumaa kirjandusauhinna eksliibrise ja logo ideekavandi leidmiseks korraldatud konkursile, mille kuulutasid välja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, on saabunud esimesed viis tööd.

“VIROLisse on laekunud 5 ümbrikku ehk 5 tööd, mis on minu meelest küll hea tulemus, sest pea nädal on veel tähtajani aega. Mida rohkem töid tuleb, seda suurem on valik,” ütles Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu tegevjuht Sven Hõbemägi.

Tingimuseks on, et eksliibris ja logo peaksid põhinema samadel kujunditel ja moodustama ühtse terviku ning mõlemad peaksid sisaldama teksti “Virumaa kirjandusauhind aastast 1989”.
Töö kavandid tuleb esitada hiljemalt 30. aprilliks kell 12 Lääne-Viru või Ida-Virumaa Omavalitsuste Liidu büroosse.

Täpsemat teavet konkursitingimuste kohta leiab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu ja Ida-Virumaa Omavalitsuste Liidu kodulehelt http://www.virumaa.info/liit/ametlikud_teated/aid-8808/Avalik-konkurss
ja http://www.ivol.ee/ivol.php?leht=5&lng=ee&lx=0&news_id=298&action=show_post
.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles