Virumaa kirjandusauhinna logokonkursi võitis Teet Suur

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa kirjandusauhinna logo ja eksliibrise konkursi võidutöö, autor Teet Suur.
Virumaa kirjandusauhinna logo ja eksliibrise konkursi võidutöö, autor Teet Suur. Foto: Teet Suur

Virumaa kirjandusauhinna logo ja eksliibrise avatud konkursi võitis Rakvere linnakunstniku Teet Suure töö “Logorist”.

Teet Suure töö võlus hindajaid lihtsuse, jõulise kujundlikkuse ja tähendusrikkusega. “Ootamatu võit,” ütles üllatunud kunstnik, kellega kirjandusauhindamise traditsioone järgides kohe otsuse langemise järel telefonitsi ühendust võeti. “Püüdsin teha töö logodisaini lihtsate reeglite järgi ning kirjandusauhinna sisu arvestades,” sõnas Teet Suur.

Konkursile, mille korraldasid Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit, laekus 19 tööd. Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu tegevjuhi Sven Hõbemägi sõnul oli saabunud rida huvitavaid lahendusi, millest mõned paraku ei vastanud konkursi nõuetele.

Konkursil andsid Virumaa omavalitsusliidud välja ühe rahalise peaauhinna, mille suurus on 500 eurot. Ideekavandi hindamisel arvestati selle vastavust konkursi tingimustele, arusaadavust, meeldejäävust ja universaalset kasutatavust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles