Õnnelik mees leidis unistuste töökoha

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavo Pekri.
Aavo Pekri. Foto: Andres Pulver

Aasta eest Rakverest Tallinna kaitseliidu peastaapi tööle läinud Aavo Pekri süda on raske, sest järgmistel laskevõistlustel tuleb reeturiks hakata ja ülemuste tahtel omade vastu võitlusse asuda.


Rakvere mees Aavo Pekri on juba aasta otsa olnud Tallinnas kaitseliidu peastaabi üldosakonna komandanditeenistuse juhataja kohusetäitja ametis. Kohusetäitja seetõttu, et üksuste juhatajad on kõrgemad riigiametnikud, kes peavad läbima atesteerimise.

Hobi ja töö on Aavo Pekri elus kokku saanud ja mees tunneb selle üle siirast rõõmu. "Elu on teinud keerdkäike, aga praegu on järg jõudnud sinna, kuhu kogu aeg on saanud püüelda," kirjeldas ta ise.

Rakverele pole aga pea aasta Tallinnas töötanud mees kaugeltki selga pööranud. "Tallinna maleva pealik on küll mitu korda küsinud, et millal ma Tallinna malevasse üle tulen, aga seda ei juhtu," lubas Pekri, kes on kaitseliidus jätkuvalt Rakvere malevkonna pealik.

Loe artiklit neljapäevasest Virumaa Teataja paberväljaandest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles