Väike-Maarja vald kaalub sarisüütaja tabamiseks preemia väljapanekut

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autopõleng. Pilt on illustratiivne.
Autopõleng. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Väike-Maarja vallavõimud on sõidukite sagedaste põlengute tõttu juba neti koduleheküljel kutsunud elanikke üles valvsusele, kuid pärast tänaöiseid sündmusi kaalutakse süütaja tabamiseks panna välja preemia.

Väike-Maarja vallavanemat asendav abivallavanem Kaarel Moisa tunnistas, et luges traktori ja maasturi põlengust Virumaa Teataja digilehest. „Hetkel midagi öelda ei oska – lugesime Virumaa Teatajast, et selline asi on juhtunud,“ sõnas ta.

Täna hommikupoolikul pidas Väike-Maarja vallavalitsus koosolekut, kuid Moisa sõnul siis veel põlengust ei teatud. „Katsun omaniku kätte saada ja uurida,“ lubas Moisa, kelle sõnul on omavalitsus pikemat aega kahtlustanud sarisüütaja olemasolu. Seepärast on valla koduleheküljele pandud välja hoiatus ja kutsutud inimesi andma vihjeid kahtlastest isikutest.

Moisa andmetel pole seni vihjeid tulnud. Samas möönis abivallavanem, et vihjeid võib otse anda ka politseile. Kas korravalvurid on vihjeid võimalikust süütajast saanud, seda Moisa ei teadnud.

Moisa sõnul leppis ta vallavanemaga kokku, et reede hommikul arutatakse edasist tegevust. Kaalumisele tuleb võimaliku süütaja leidmiseks preemia väljapanek. „Me oleme seda ennegi edukalt kasutanud,“ sõnas abivallavanem.

Täna öösel põlesid Väike-Maarja vallas Liivakülas lahtise leegiga traktor ja selle lähedal olnud maastikuauto salong. Traktor hävis täielikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles