Politseile valeväljakutse tegija pisteti trellide taha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix.

Kohus karistas politseile valeväljakutse teinud 56aastast meest viiepäevase arestiga.

Möödunud pühapäeva õhtul sai politsei väljakutse Rakveres Karja tänaval asuvasse eramusse, kus pidi toimuma kaklus kahe mehe vahel. Hiljem selgus, et mingeid probleeme teataja osutatud kohas olnud naise ja kahe mehe vahel ei olnud. Neist keegi polnud ka politseisse helistanud.

Juhtimiskeskuse korrapidaja helistas telefoninumbril, kust oli politseile väljakutse tehtud. Kõnele vastas 56aastane mees, kes väitis, et abi pole enam vaja, sest politsei on juba kohal. Korrapidajale selgitusi andes tunnistas ta, et seltskonnas alkoholi pruukudes ei meeldinud talle seal olnud mees ja seepärast politseisse helistaski, et korravalvurid ebasümpaatse kaaslase ära viiksid.

Rakvere politsei kohtuväline väärteomenetleja Aulis Vahula ütles, et valeväljakutse teinud mehele taodeldi kohtult aresti, sest mees on varemgi alkoholijoobes olekus õigusalaseid rikkumisi toime pannud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles