Pinksimängijad vallutasid spordihalli suure saali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennise laagri ühepäevaturniiri võitis meestest rakverelane Karli Siispool.
Lauatennise laagri ühepäevaturniiri võitis meestest rakverelane Karli Siispool. Foto: Teet Suur

Rakvere spordihalli suure saali vallutasid lõppeval nädalal lauatennisemängijad, kes tulnud siia üle Eesti, et üheskoos treenida.


Läänevirulastele lisaks oli igas eas (5-25) pinksimängijaid Aserist, Pärnust, Tallinnast, teiste hulgas mitu Eesti koondislast, nagu Karli Siispool, Sergei Petrov, Tatjana Tšist­jako­va, Riin Oviir.

Rakvere spor­dikooli tree­neri Kristjan Saluvee kõrval on laagriliste juhendajaks kunagine rakverlane Andres Met­salu, kes praegu töötab pinksi­treenerina Norras.
"Temalt oli mul treeningute tarvis palju uut juurde õppida," rõõmustas Rakvere lauatennisistide väsimatu eestvedaja Kirstjan Saluvee.

"Hea vaheldus tavalisele suvisele treeningule, kus nokitseme omaette mängida ning kipub üksluiseks minema. Siin peab ennast rohkem kokku võtma, hoolega harjutama, et teistest mitte maha jääda," kiitis laagrit tosin aastat pinksi mänginud 20aastane rakverlane Kaspar Rein­vee.

Kristjan Saluvee sõnul mängivad laagrisse tulnud lauatennisistid võimete järgi kahte rühma jaotatuna pinksi iga päev ligi kuus tundi, hommikul ja pärastlõunal, ning lisaks tehakse veel üldfüüsilist trenni.

Neljapäeval võeti treeningute krooniks spordihalli suures saalis pinksilaudade taga üksteiselt mõõtu: parimad olid meeste arvestuses Karli Siispool, Kert Räis ja Reimo Saar, naiste konkurentsis Tatjana Tšistjakova, Riin Oviir ja Karmen Kozma, poistest Nikita Konsa, Magnus Liima ja Andreas Preistfreund ning tüdrukutest Kärt Kaljuvee, Hanna-Loora Bobrov ja Katre Kull.

Pinksilaager lõppeb, aga spordihalli suur saal võõrustab sel suvel pinksimängijaid veel ühe korra: 15. augustil peetakse siin üleeestiline laste GP etapp, kus osavõtjaid üle kahesaja. Samas toimub ka juunioride turniir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles