Lääne-Viru kriisikomisjon lõpetas tegevuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeameti peadirektori asetäitja Tauno Suurkivi.
Päästeameti peadirektori asetäitja Tauno Suurkivi. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Alates 24. juulist kehtima hakanud uus hädaolukorra seadus kaotas senised maakondlikud kriisikomisjonid.


Vanade kriisikomisjonide asemele on moodustatud regionaalsed kriisikomisjonid, kirjutatakse Lääne-Viru maavalitsuse pressiteates. Regionaalseid kriisikomisjone juhib kohaliku päästekeskuse juht.



Lääne-Viru kriisikomisjon lõpetas oma tegevuse alates 13. augustist.


Siseministri määrusega moodustatud Ida-Eesti regisonaalse kriisikomisjoni kuuluvad ametikohajärgselt Ida- ja Lääne-Viru maavanem.



Lisaks kuuluvad komisjoni päästekeskuse direktor, Ida politseiprefektuuri politseiprefekt, Ida regionaalse maanteeameti direktor, kaitseliidu esindaja, kaitsepolitseiameti esindaja, kaitseväe esindaja, keskkonnaameti Viru regiooni esindaja, keskkonnainspektsiooni Ida regiooni juhataja, Kirde piirivalvepiirkonna ülem, Kohtla-Järve ja Narva linnapea, päästekeskuse koordinatsiooniteenistuse juht, tervishoiuameti esindaja, tervisekaitseinspektsiooni Virumaa tervisekaitsetalituse direktor ning veterinaar- ja toiduameti esindaja.



Lääne-Viru maavalitsus tänab kõiki kriisikomisjoni liikmeid ja koostööpartnereid ladusa koostöö eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles