Politsei tabas kaevurite päeval 11 õigusrikkujat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Politsei tabas laupäeval Toila-Oru pargis Ida-Virumaa suurimal rahvapeol kaevurite päeval 11 õigusrikkujat, korrakaitsjate hinnangul möödus üritus rahulikult.


Politsei selgitas välja kuus alkoholi tarbinud alaealist, kolm joobes juhti ja ühe avaliku korra rikkuja ning koostas protokolli ühele võimuesindaja korralduste eirajale, teatas Ida politseiprefektuuri pressiesindaja BNS-ile.

Ida politseiprefektuuri Jõhvi politseiosakonna ülemkomissari Ain Kruuse sõnul selgus vestluses alkoholi tarbinud noortega tõsiasi, et alkoholi olid ostnud neile lapsevanemad.

"Kahju, et lapsevanemad ei näe sellise käitumisega seonduvaid ohtusid ehk seda, et alkoholijoobes teismelised võivad sattuda kuriteo ohvriks või sooritada ise õigusrikkumise," ütles Kruuse.

Igal aastal toimuvast kaevurite päevast on kujunenud Ida-Virumaa suurim rahvapidu, kus osaleb kümneid tuhandeid inimesi.

Tänavusel kaevurite päeval esinesid teiste seas Tõnis Mägi ning viiuldajate trio Violina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles