Suusatajate maailmakarika avaetapp ebaõnnestus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser
Timo Simonlatser Foto: Sille Annuk

Nädalavahetusel Põhja-Norras Beitostölenis peetud murdmaasuusatamise maailmakarikasarja hooaja avaetapil osales ka Tamsalu suusamees Timo Simonlatser. Suurte lootustega etapile läinud Eesti meessuusatajate esinemist ei saa õnnestunuks lugeda.


Laupäeval 15 kilomeetri vabastiilis peetud võistluse võitis ajaga 34.42,1 üllatusmees, 24aastane norralane Ronny Andre Hafsås, keda on seni tuntud rohkem laskesuusatajana.



Neli osalenud Eesti suusatajat jäid punktikohast kaugele. 99 lõpetanu hulgas oli parima eestlasena Aivar Rehemaa seitsmekümne viies ning kaotus võitjale 2.20,4. Sprinter Timo Simon­latseri selja taha jäi kuus võistlejat ja tema kaotas võitjale juba üle kolme ja poole minuti.



Pühapäeval peetud teatevõistlusel sõitis Timo Simonlatser viimast, neljandat vahetust, ning tõi Eesti meeskonna finišisse kahekümne nelja lõpetanud meeskonna hulgas kaheksateistkümnendana, kusjuures tema poolt sõidetud etapiaeg oli ankrumeeste hulgas paremuselt seitsmeteistkümnes.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles