VIDEO: Väike-Maarja vallas varisesid taas katused

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolme päeva jooksul on Väike-Maarja vallas varisenud sisse kolme hoone katus, viimati vandus täna lõunal raskele lumekoormale alla ühe angaari puitkonstruktsiooniga katus.


Teisipäeval ei pidanud Väike-Maarja vallas lume raskusele vastu kaks hoonet. Öösel sadas Vao külas sisse vana talumaja rehealuse osa katus. Majas olnud kaks meest õnneks vigastada ei saanud.



Sama päeva õhtul kukkus vallakeskuse külje all, Flexa ja loomsete jäätmete tehase vahel, sisse kolhoosiaegse angaari katus umbes saja meetri ulatuses. Inimesed vigastada ei saanud. Angaari kasutati laona.



Neljapäeva hommikul lükkasid töömehed juba kõrvalangaari katuselt lund maha. Lumelükkajad olid vaevalt alustanud lõunapausi, kui angaari katus varises umbes 60 meetri ulatuses sisse. Varingust tekkinud tuulehoog oli nii kõva, et pühkis angaari otsas olevad rauduksed ja osa kiviseina minema.



Väike-Maarja vallavanema Urmas Tamme ütlusel leppis omavalitsus kohaliku päästekooliga kokku, et kadetid hakkavad aitama inimesi, kes ise ei saa oma maja katuselt lund maha lükata ega jaksa selleks ka teenust tellida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles