Noorte suusasari lõppes Albus viienda etapiga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel.
Raido Ränkel. Foto: Arvet Mägi

Albus nädalavahetusel peetud eraldistardist klassikasõitudega lõppes tänavune juubelihõnguline 15. ETV-Swedbanki noorte suusatajate võistlussari.


Läänevirulastest said viiendal etapil M11 klassis esikoha Tamsalu poiss Martin Himma ning M20 klassis Sõmeru suusataja Raido Ränkel. Janelle Tarum Sõmeru spordiklubist oli kolmas N20 klassis, samas klassis tuli neljandale kohale tema klubikaaslane Rahel Allas.



Neljandaks suusatasid veel Taavi Luik (Tamsalu AO SUKL) M13 klassis ja Angelis Palm (Sõmeru SPKL) N16 klassis. Mairis Õispuu Rakkest oli N13 klassis kaheksas ning Marii Raudsepp (Tamsalu AO SUKL) N18 klassis kümnes.



Hooaja viie osavõistluse kokkuvõttes sai läänevirulastest ainsana esikoha Raido Ränkel, Martin Himma oli oma vanuseklassis teine, Mairis Õispuu kolmas ning Janelle Tarum samuti kolmas.



Esikümnesse mahtusid Rahel Allas (5. koht), Taavi Luik (6.), Angelis Palm (7.), Marii Raudsepp (8.), Kauri Piis­koppel (Tamsalu AO SUKL, M15 klassis 6. koht), Hegle-Maris Veeremaa (Tamsalu AO SUKL, N13 klassis 7.), Kai Põldoja (Tamsalu AO SUKL, N20 klassis 7.), Siim Eilo (Rakvere, M20 klassis 9.), Mathjas Veeremaa (Tamsalu AO SUKL, M16 klassis 10.) (VT)


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles