Playbackil leidus nii Eesti kui rahvusvahelisi staare

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VIRUMAA PLAYBACK RAKVERE ERAGÜMNAASIUMIS
VIRUMAA PLAYBACK RAKVERE ERAGÜMNAASIUMIS Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Möödunud nädala neljapäeval toimus Rakvere eragümnaasiumis traditsiooniline ülevirumaaline Playback ehk staarijäljenduse võistlus koolinoortele.


Võistlusel jäljendavad õpilased üksi või suurema või väiksema seltskonnaga muusikamaailma suuremaid ja väiksemaid staare, üksiklauljaid ning terveid bände.

Tänavuaastasel Playbackil osutus enam jäljendatavaks Eesti staariks Lenna Kuurmaa lauluga “Rapunzel”, millega astusid publiku ette nii Rakvere eragümnaasiumi kui Sõmeru põhikooli algklasside pisikesed printsessirüüdes tüdrukud.

Poiste lemmikstaariks on talve jooksul saanud ilmselt aga Norra Eurovisioni hurmur Alexander Rybak, kes tõenäoliselt oma loo “Fairytale” emotsionaalse esitusviisi ja sealjuures vallatult säravate silmade tõttu on leidnud tee nii mõnegi eesti neiu südamesse.

Kokku osales Virumaa Playbackil pea 100 õpilast kaheksast koolist. Esindatud olid Sõmeru põhikool, Laekvere põhikool ja Kiltsi põhikool, Vasta kool, Väike-Maarja gümnaasium, Vinni-Pajusti gümnaasium, Rakvere reaalgümnaasium ning Rakvere eragümnaasium.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles