Lääne-Viru noored võistlevad Eesti eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov treeningul Audentese spordikoolis.
Ralf Tribuntsov treeningul Audentese spordikoolis. Foto: Raigo Pajula

Eeloleval nädalavahetusel on paljud Lääne-Virumaa noorsportlased võistlemas välismaal Eesti riigi eest.

Kergejõustikuneiud Kaidi Kivioja ja Marii Uduvee Rakverest ning Laura Liisa Lankei Kadrinast üritavad Moskvas toimuval jõuproovil lunastada pääsme augustikuus Singapuris peetavatele esimestele noorte olümpiamängudele.

Kaidi Kivioja võistleb 3000 m jooksus, Laura Liisa Lankei teivashüppes, Marii Uduvee odaviskes. Kokku on Eestist võistlustules 19 võistlejat.

Juuniorina Eesti koondisesse arvatud Rakvere ujuja Ralf Tribuntsov kaitseb Eesti au 46. korda peetaval Eesti-Soome maavõistlusel Vantaas, kus ta stardib seliliujumises.

Tapa spordiklubi käsipallur Siimo Tänavots on Eesti noormeeste U18 vanuseklassi koondisega Rootsis Växjös Euroopa meistrivõistluste (EM) valikturniiril. Nädal tagasi Lätis kontrollturniiri võitnud Eesti käsipallikoondise vastasteks EM-i valikturniiri kolmandas grupis on võõrustaja Rootsi, Sloveenia ja Moldova. Augustis Montenegros toimuvale finaalturniirile pääseb alagrupist kaks paremat riiki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles