VIDEO: Parimad kriminaalpolitseinikud lahendasid pantvangikriisi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algasid Viru-Nigula vallas Lammasmäe puhkebaasis neljandad kriminaalpolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlused, kus üksteiselt võetakse mõõtu teooria tundmises, laskmises, vigursõidus ja lavastatud kuriteo avastamises.

Esmakordselt Virumaal korraldatud kriminaalpolitseinike kutsemeisterlikkuse võistlustel vastati täna teooriat puudutavatele küsimusele. Viiekümnele küsimusele vastamiseks oli aega üks tund, kuid kõik osalejad said hakkama umbes paarkümmend minutit varem.

Teoreetilisele osale järgnes Rutja lennuväljal laskmisvõistlus, kus kriminaalpolitseinikud pidid teenistusrelvast tulistades lahendama pantvangikriisi.

Pärast laskeharjutusi läks vigursõiduks.

Homme seisab võistlejatel ees lavastatud kuriteo avastamine.

Eesti kriminaalpolitsei juht Raigo Haabu ütles võistluste alguses, et kriminaalpolitseinik peab olema nobe. “Tal peavad olema mitte vilkad jalad, vaid kriminaalpolitseinik peab hakkama saama erinevates olukordades, võttes appi teadmised ja tehnilise baasi,” selgitas Haabu, kes pidas kriminaalpolitsei tegevuses väga tähtsaks meeskonnatööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles