Rakvere linnapea näitleb Baltoscandalil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev.
Rannar Vassiljev. Foto: Arvet Mägi

Rakvere linnapea Rannar Vassiljev astub teatrifestivali Baltoscandal raames näitlejana lavale itaallaste Romeo Castellucci & Societas Raffaello Sanzio etenduses "Hey Girl!".


"Mu senised sügavaimad teatrielamused pärinevad just Baltoscandalil etendatud lavastustest, mistõttu tundus pakkumine, sel korral ka ise laval kaasa lüüa, väga ahvatlev," kommenteeris oma ülesastumist Rakvere linnapea Rannar Vassiljev.

Etendused, kus linnapea üles astuvad, toimuvad kolmapäeval, 7. juulil kell 18 ja neljapäeval, 8. juulil kell 21 Rakveres Rahu hallis.

Esialgse plaani kohaselt pidi Rakvere linnapea üles astuma Philippe Quesne lavastatud etenduses "Big Bang", kuid seekord ostustas lavastaja vabatahtlikke kasutamisest loobuda.

Tänavu möödub 20 aastat esimesest Baltoscandalist.

Rakvere erinevatel lavadel astuvad üles neliteist truppi kaheksast maailma riigist kokku kahekümne viie etendusega.

Toimuvad ka peod ja kontserdid festivali klubis, traditsiooniline jalgpallimatš küünikute ja romantikute vahel, erinevad kohtumised ja arutelud, Eesti uuemat näitekirjandust ja teatrit tutvustav näitus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles