Joel Alla: "Koolid näitavad initsiatiivi õppuste korraldamiseks"

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Alla.
Joel Alla. Foto: Internet

Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Joel Alla ütles, et korravalvurid on koolitulistamisjuhtudeks valmistunud ja valmis. Lähiajal on Lääne-Viru maakonnas korraldatud koos päästeteenistuse ja kiirabiga paaris koolis selleteemalised õppused.

Alla sõnul on koolid ise näidanud üles initsiatiivi õppuste korraldamiseks. Samas rõhutas ta, et kooliõpilased peaksid olema oma kaaslaste suhtes tähelepanelikud, märkamaks ohtu. Ja oma tähelepanekutest peab teavitama ka politseid.

Viljandi Paalalinna koolis toimus tulistamine täna koolitunni ajal ning tulistajaks oli 15-aastane sama kooli õpilane. Tulistamise tagajärjel hukkus 56-aastane staažikas naisõpetaja Ene Sarap. Klassiruumis viibis tulistamise hetkel lisaks õpetajale ja tulistajale veel 4 õpilast. Keegi teine vigastada ei saanud.

Kahtlustatav kinnipidamisel vastupanu ei osutanud. Kooli personal võttis poisilt relva ning andis nooruki politseile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles