Rikkebrigaadid tegelevad elektrikatkestustega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses eile õhtul ja öösel toimunud äikesetormiga oli täna kella 9 seisuga elektrita ligi 2500 Eesti Energia alajaama ja 30 000 klienti üle Eesti.

Kõige rohkem on rikkeid hetkel Lääne-Virumaal, Tartumaal ja Viljandimaal. Kõik Eesti Energia ja partnerite rikkebrigaadid tegelevad rikete kõrvaldamisega, töösse on täiendavalt kaasatud ka kõik Jaotusvõrgu sisemised jõud.
 

Esmajärjekorras kõrvaldatakse rikked tihedalt asustatud piirkondades, kus asub suurem arv tarbijaid. Seejärel suunduvad rikkebrigaadid väiksema tarbijate arvuga piirkondadesse. Eesti Energia palub seoses sellega inimestel varuda kannatust.

Eesti Energia rikketelefoni teenindamiseks on kaasatud täiendav jõud ning kõik Eesti Energia rikketelefonile saabunud teated on fikseeritud. Korduvalt palutakse rikketelefonile mitte helistada, et välistada liinide ummistumist.

Eesti Energia juhib tähelepanu sellele, et tormi tõttu katkenud elektriliinidele ei tohi mitte mingil juhul läheneda ega neid puudutada.

Katkenud elektriliinid võivad olla pinge all ja on eluohtlikud. Katkenud elektriliinidest palume teada anda rikkenumbril 1343.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles