Lääne-Viru keskerakondlased toetavad Savisaart

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna logo
Keskerakonna logo Foto: Keskerakond

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juhatus toetab erakonna esimeest Edgar Savisaart ning leiab, et pelgalt oletustel ja ajaleheartiklitel kellegi süüdlaseks tembeldamine pole ühele demokraatlikule ning euroopalikule ühiskonnale õige käitumisviis.


“Kui kaitsepolitsei ja vabariigi president kaasatakse valimiste eelsesse poliitvõitlusse, on Eesti demokraatias selged mõrad, mida on märgatud juba ka Euroopas. Tuletame meelde, et rahvusvaheline majandusväljaanne The Economist reageeris kirikuskandaalile ning avaldas arvamusloo, milles taunitakse, et selline juhtum ei tule Eestile kuidagi kasuks. Väljaandes toodi välja, et valijad, mitte julgeolekuagentuurid, peaksid otsustama valimiste tulemuse. See hoiatus käib eriti endiste kommunistlike riikide kohta, nagu ka Eesti, kus salateenistused mängivad tihti ebaproportsionaalselt suurt poliitilist rolli,” seisab saadetud avalduses.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles