Sõmeru valla ettevõtjaid tulevad kokku

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru keskusehoone.
Sõmeru keskusehoone. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sõmeru vallavalitsus korraldab oma valla ettevõtjatele ja koostööpartneritele homme, 25. märtsil ettevõtluspäeva Sõmeru uues keskusehoones.



“Käisin koos maavalitsuse delegatsiooniga Tallinna lennujaamas Eesti Ekspokeskuse näitusel ning sealt tekkis mõte valla ettevõtetele oma toodete eksponeerimist tutvustada, seda enam, et ettevõtmist toetab ka EAS,” rääkis Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev.

Tegemist on näitusega, kus Eesti firmad saavad tutvustada oma tooteid ning leida ka endale investeeringupartnereid.
Ekspordi arendamise võimaluste tutvustamisest Eesti Ekspokeskuse kaudu räägib keskuse müügidirektor Anneli Saal.

Lisaks on ettekanne EASi ekspordi divisjoni direktorilt Allar Korjaselt ettevõtjale mõeldud toetusmeetmetest ning Rakvere ametikooli direktor Hannes Mets annab ülevaate ametikooli ja ettevõtjate vahelisest koostööst.

“Miks mitte kaasata ettevõtjaid õppeprotsessi just selle suunitlusega, et rääkida konkreetselt oma vald­konnast ning teemapaletist, mis tulevikus õpilasi tööle minnes ootab. Kindlasti tuleks koostööd ettevõtjatega tihendada,” leidis Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev.

Ettevõtluspäeval annab ülevaate hetkeseisust tööturul ning koostöövõimalustest ettevõtjatega töötukassa Lääne-Virumaa osakonna juhataja Ene Kesler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles