Sisekaitseakadeemia aastapäevaretke võitis ainus naiskond

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel lõppenud sisekaitseakadeemia kolmepäevase võistlusliku jalgsirännaku Tallinnast Väike-Maarjasse võitis viie võistkonna seas justiitskolledži naiskond.

Korrektsiooni eriala kolmanda kursuse kadeti Kristlin Kõrgesaare sõnul oli võistlus nende neljaliikmelisele naiskonnale meeldiv eneseületus. "Meist kaks olid niisugusest võistlusest varem osa võtnud, ülejäänud kaks on pigem harrastussportlased." Kokku läbisid neiud rajal 126 kilomeetrit.

"Arutasime enne retke, et kui rajal ei peaks 100 kilomeetrit täis tulema, siis jookseme finišis puuduoleva distantsi täis, et saaks kokku ilusa ümmarguse numbri. Nüüd saime 26 kilomeetrit juurdegi," rääkis retke võitja.

Aastapäevaretkest võttis osa 19 sisekaitseakadeemia kadetti, töötajat ja vilistlast. Teekonnal Tallinnast Kase tänava õppekompleksist Väike-Maarja päästekooli õppeväljakuni läbisid võistlejad pea 130 kilomeetrit ja 14 kontrollpunkti, kus pandi proovile nende ellujäämisoskus, füüsiline vorm ja sisejulgeolekualased teadmised.

Sisekaitseakadeemia 25. aastapäevale pühendatud rännaku võitnud naiskonda kuulusid justiitskolledži kadetid Kristlin Kõrgesaar, Triin Atla, Siret Niinepuu ja Krislin Pärt. Naiskonnaga võistles kaasa Saksa lambakoer Nefi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles