Valijakaardid peavad olema kätte toimetatud 30. septembriks

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KOV valimised 2017.
KOV valimised 2017. Foto: Eesti Meedia

Hiljemalt 15 päeva enne valimisi ehk 30. septembriks peab olema valijale saadetud valijakaart, mis saadetakse paberkujul tema registrijärgsele elukoha aadressile või e-valijakaardina isiku e-posti aadressile, kui isiku eesti.ee e-posti aadress on suunatud tema igapäevaselt kasutatavale e-posti aadressile.

Tallinna valimiskomisjoni juhi Toomas Sepa sõnul on valijakaart vaid informatiivse sisuga ja seda ei ole vaja valimisjaoskonda kaasa võtta, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile. Valijakaardil on andmed hääletamise aja ja koha kohta ning jaoskonnakomisjoni telefoninumber. Valijakaardi kättesaamine kinnitab, et isik on kantud valijate nimekirja.

Juhul kui valija ei ole valijakaarti 30. septembriks kätte saanud, saab ta pöörduda otse rahvastikuregistrisse telefonil 612 4444.

Tallinna valimiskomisjon soovitab valijal, kelle valijakaardile kantud andmetes on vigu,pöörduda selgituse saamiseks või vigade parandamiseks oma elukohajärgse linnaosa valitsuse poole. (BNS)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles