Eile pärastlõunal peatus Rakvere Keskväljakul lillepoe ees lumivalge limusiin, millest väljus süsimustas ülikonnas sohver. Peagi oli platsis kaks naist, kes hakkasid uhket pulmasõidukit lilledega ehtima, et mõned tunnid hiljem saaksid sinna istuda kaks maailma kõige õnnelikumat inimest.
Eile pärastlõunal peatus Rakvere Keskväljakul lillepoe ees lumivalge limusiin, millest väljus süsimustas ülikonnas sohver. Peagi oli platsis kaks naist, kes hakkasid uhket pulmasõidukit lilledega ehtima, et mõned tunnid hiljem saaksid sinna istuda kaks maailma kõige õnnelikumat inimest. Foto: Toomas Herm

Eile pärastlõunal peatus Rakvere Keskväljakul lillepoe ees lumivalge limusiin, millest väljus süsimustas ülikonnas sohver. Peagi oli platsis kaks naist, kes hakkasid uhket pulmasõidukit lilledega ehtima, et mõned tunnid hiljem saaksid sinna istuda kaks maailma kõige õnnelikumat inimest. Päikesekiirtes kiiskavat valget iludust märkasid ka kaks tüdrukukest. “Esimest korda näen limusiini,” ütles üks teisele. Nendelegi jääb see päev alatiseks meelde.

Kommentaarid
Copy