Järjest soojenev ilm toob uue nädala alguseks kuni seitse plusskraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevad.
Kevad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Järjest soojenev ilm toob uue nädala alguseks kohati kuni seitse plusskraadi, samas kui öösiti langeb õhutemperatuur jätkuvalt paiguti miinusesse, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada kerget lund. Puhub edelatuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma. Edela- ja läänetuul tugevneb 5–12, rannikul puhanguti 15–17 m/s, õhtul pöördub loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub läänekaare tuul 3–8 m/s. Külma on 2–7 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub valdavalt edelatuul 2–8 m/s. Sooja on 1–5 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub edelatuul 3–9 m/s. Külma on 0–5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lörtsi ja vihma. Puhub edelatuul 4–10, õhtul rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 1–4 kraadi.

Pühapäeval sajab madalrõhkkonna mõjul siin-seal lörtsi ja vihma. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –1 kuni +3  kraadi, päeval on sooja 2–6 kraadi.

Järgmise nädala esmaspäeval sajab madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail mõnes kohas lörtsi ja vihma. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –2 kuni +3 kraadi, päeval on sooja 3–7 kraadi.

Teisipäeval saab mõjusamaks madalrõhuala ja sajud sagenevad. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –3 kuni +2 kraadi, päeval on sooja 2–5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles