Parimad koolilõpetajad kuulsid sõnapaisid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi medaliste Ulrika Saart, Kristel Adlit, Ingrid Räästast tunnustati maakonna parimate lõpetajate austamisüritusel.
Rakvere gümnaasiumi medaliste Ulrika Saart, Kristel Adlit, Ingrid Räästast tunnustati maakonna parimate lõpetajate austamisüritusel. Foto: Meelis Meilbaum

Kooliaasta lõpuni on vaid loetud nädalad, matemaatilised tehted eksamiülesandeis peavad reedel saama õiged vastused. Ometi on parimatest parimad juba teada ja eile austati maakonna tublimaid koolilõpetajaid.

Tubli õpilane, mitme aineolümpiaadi võitja Ingrid Räästas Rakvere gümnaasiumist oli üks 37 noorest, kelle positiivseid omadusi Rakvere rahvamaja saalis kaua loetleti. “Mäletan, et kui ma kuulsin, et olen tagasihoidlik, siis sealt edasi hakkasid jalad värisema. Unustasin edasi kuulata,” ütles Räästas.

Hõbemedalistil midagi peljata polnud põhjust, tema kõrval istunud kaasõpilased said kuulda sarnaseid omadussõnu – kordi ja kordi märgiti andekust, mitmekülgsust ja kohusetundlikkust. Need on aktiivsed noored, kel on lisaks headele õpitulemustele ette näidata parimad kohad olümpiaadidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles