Ralf Tribuntsov ujus hooaja tippmargi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsovi 100 meetri seliliujumise võiduaeg oli ka võistluste parim resultaat ja väärt eriauhinda.
Ralf Tribuntsovi 100 meetri seliliujumise võiduaeg oli ka võistluste parim resultaat ja väärt eriauhinda. Foto: Marianne Loorents

Ujumishooaja lõppjärgus näitasid mitmed maakonna ujumislootused erinevatel võistlustel Eesti paremiku seas korralikke tulemusi.

Möödunud pühapäeval lisas mitu Eesti tippujujat Keilas toimunud lühirajavõistlusel konkurentsi. Alates maikuu keskpaigast Eestis treeniv Eesti parimaks seliliujujaks peetav Ralf Tribuntsov startis kolmel distantsil ja saavutas kolm alavõitu. Kõige eredam tulemus sündis 100 meetri seliliujumises, mille ta võitis Eesti hooaja tippmargiga 53,21.

Siiri Põlluveeru hoolealune teenis võidu veel 50 meetri seliliujumises ajaga 24,79 ja astus poodiumi kõige kõrgemale astmele ka 100 meetri kompleksujumises. Tribuntsovi 100 meetri seliliujumise võiduaeg oli võistluste parim tulemus, mis andis ka eriauhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles