Rakveres tuleb maakondlik hariduse päev

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Lääne-Viru omavalitsuste liit koostöös Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonnaga korraldab 25. augustil kella 9.30 - 13.45 Rakvere reaalgümnaasiumis iga-aastase hariduse päeva, mille eesmärgiks on maakondlikult oluliste haridusküsimuste arutamine erinevate poolte osavõtul.


Lääne-Viru omavalitsuste liidu tegevdirekori Sven Hõbemägi sõnul on tegemist haridusvaldkonna erinevate osapoolte ühisseminariga, mis on saanud juba iga-aastaseks traditsiooniks ning kus lahatakse ka olulisi probleeme hariduselus, samuti on maakonna ainesektsioonidel võimalus korraldada hariduse päeva raames oma augustikuu nõupidamisi. Hariduse päeval tunnustatakse ka meie maakonna vastseid pedagooge ning uusi haridusasutuste juhte.

Hariduse päevale on kutsutud Lääne-Viru maakonna õpetajad, koolijuhid, õppejõud, koolieelsete lasteasutuste juhid ja kõik teised, kes tunnevad huvi haridusvaldkonna vastu ning on selle valdkonnaga seotud. Keskmiselt on igal aastal sellest üritusest osa võtnud üle 200 inimese.

Kuna eelmise aasta teema “Väärtuskasvatus” on ka sellel aastal aktuaalne ja huvi selle vastu on jätkuvalt suur, siis tänavuse hariduse päeva peaettekanne tuleb samal teemal tuntud psühholoogilt Tõnu Otsalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles