Joel Steinfeldti esinema kutsumine ärritas pedagooge

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Joel Steinfeld.
Laulja Joel Steinfeld. Foto: Marina Puškar

Paljusid pedagooge ärritas Rakvere linna õpetajatele esinema kutsutud külaline, kelleks oli skandaalne Joel Steinfeldt. Teine osa võttis seda huumorina.
 

Läinud reedel esines Steinfeldt Rakvere reaalgümnaasiumi saalis õpetajatele muu hulgas lauluga “Tule, lapsuke, ulata käsi!”.

“See tundus mõnitamisena, ma ei suutnud kuulata, lahkusin saalist,” ütles üks kontserdil viibinud algklassiõpetaja. Tema polnud sugugi ainus lahkuja.

Kontserdilt lahkunud õpetaja rääkis, et paljude jaoks tundus see esineja sellisel päeval nii uskumatuna, et arvati, küllap on tegemist paroodiaga, osa pedagooge oli aga tema sõnul šokis.

Rakvere linnapea Andres Jaadla kirjutas oma Virumaa Teatajas ilmunud arvamusloos järgmist: “Kui eesriie avaneb, mõtlen, kas on ikka õige valik. Ikkagi õpetajate päev. Aga Joel ütleb õpetajatele ilusaid sõnu ja “Tiigrikutsu” teeb kõik rõõmsamaks.”

Joel Steinfeldti tellis õpetajatele esinema Rakvere linnavalitsuse haridusosakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles