Galerii: vaata, kuidas Tapa linn pidutseb

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa linnapäevadel pakuti mitmekesist kultuuriprogrammi.
Tapa linnapäevadel pakuti mitmekesist kultuuriprogrammi. Foto: Eva Klaas

Tapa linn peab sel nädalalõpul 92. aastapäeva. Linnapäevade keskne päev on täna, mil on kõige rohkem ettevõtmisi. 

Hommikust õhtupoolikuni toimusid Tapa muusika- ja kunstikooli pargis vorstifestival ja Eesti meistrivõistlused vorstigrillimises, samuti pakuti  kultuuriprogrammi. Esinesid Tapa valla taidlejad ning peaesinejana astus üles Uku Suviste duo. 

Eesti meistrivõistlused vorstigrillimises võitis võistkond Dreamer BBQ Sõbrad, teiseks tuli SDE esindus ning kolmandaks tiim Vorstikunn ja Tapa vallavalitsus. Lisaks premeeriti voorude parimaid ning jagati üllatusauhindu. 

Tänavused Eesti meistrivõistlused vorstigrillimises kujunesid rahvusvaheliseks, sest osales ka liitlasvägede sõdurite võistkond. SDE võistkonnas aga lõi kaasa ka kultuuriminister Indrek Saar, kes oli Tapat linnapäevade ajal külastamas. 

Veel peeti täna Tapa kesklinnas laata, avatud olid kodukohvikud, mitmesugust tegevust jagus lastele ning toimusid kanuuralli ja koertevõistlus. 

Praegu käib õhtune pidu, kus rahvast tantsitab ansambel S.E.K.S (sünkroonujujad endisest Kastepiisa seltsimajast). 

Tapa linnapäevad jätkuvad homme, siis on kavas rannavolle turniir. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles