Mäng kunstiga! Siret Kotka-Repinski vigurdab riietega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta augustis kandis Siret Kotka-Repinski Rakvere linnavolikogu istungil Jüri Arraku maali kujutisega kostüümi
Selle aasta augustis kandis Siret Kotka-Repinski Rakvere linnavolikogu istungil Jüri Arraku maali kujutisega kostüümi Foto: Meelis Meilbaum

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juht, riigikogu liige Siret Kotka-Repinski armastab kanda küll klassikalisi rõivaid, kuid talle meeldib ka riietusele mõne nüansiga teistsugust värvingut anda.

Nii kaunistavad tema kehekatteid tihtipeale tikandid ja lillornamendid. Mõni aeg tagasi jäi Kotka-Repinski silma kostüümiga, mida kaunistas maali reproduktsioon. Sama kaunistus oli rahvasaadiku kleidil, mida ta kandis kaks aastat tagasi presidendi vastuvõtul. Kotka-Repinski rääkis, et kui ta tellis valge piduliku kleidi, ostis ta ka kostüümi.

Kotka-Repinski ütles, et mõlemad riietusesemed kannavad populaarset Tallinn Dollsi kaubamärki ja rinnaesist kaunistab tuntud kunstniku Jüri Arraku maali “Viimane lumi” repro.

Naise kleit pärineb Wear Artsi kollektsioonist, mille esemete hinnad algavad 200 eurost. Tal on selliseid eri autorite maalide kangatrükke, mida saab nööpidega lisada, veel. Ta kannab ka ühe Soome kunstniku selge sõnumita taiest, kus on kasutatud roosat ja valget, et niimoodi kehakatte ja kunstiga mängida. “See on natuke teistsugune lähenemine. See annab riietusele sära ja isikupära juurde,” sõnas Siret Kotka-Repinski.

Siret Kotka-Repinski kandis 2016. aastal Eesti vabariigi presidendi vastuvõtul kleiti, millel Jüri Arraku maali reproduktsioon.
Siret Kotka-Repinski kandis 2016. aastal Eesti vabariigi presidendi vastuvõtul kleiti, millel Jüri Arraku maali reproduktsioon. Foto: Erlend Štaub/Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles