Üllar Saaremäe võttis Kadrina volikogust aja maha

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Saaremäe peab Kadrina vallavolikogu tegemistega vahet ja keskendub pere juurdekasvule.
Üllar Saaremäe peab Kadrina vallavolikogu tegemistega vahet ja keskendub pere juurdekasvule. Foto: Kadrina valla fotoveeb

Läinud sügisel kohaliku omavalitsuse valmistel Kadrina vallas ainukese IRL-i esindajana volikogusse valitud Üllar Saaremäe otsustas valla eluga seotud tegemistest aja maha võtta.

Näitleja lausus, et põhjuseks on isiklik elu: Saaremäe ning tema stilistist ja kostüümikunstnikust elukaaslase Ketlin Küti perre sünnivad peagi kaksikud.

Üllar Saaremäe liikmesus Kadrina vallavolikogus peatati kolmeks kuuks augusti lõpus. "Esiotsa kolmeks kuuks, aga arvan, et pikendan seda veel, sest praeguse seisuga ju ei tea, mis need põnnid tegema hakkavad. Ma ei mäleta neid asju ka enam nii täpselt, sest viimati juhtus selline lugu 22 aastat tagasi," rääkis ta.

"Volikogu istungid toimuvad küll üks kord kuus, aga enda teemadega kurssi viimine ja kursis hoidmine võtab aega. Peale selle olin ma veel volikogu aseesimees ning kuulusin kultuuri- ja spordikomisjoni. Kõiki neid asju kokku arvestades tundus selline käik mulle ausam," lisas Saaremäe.

Asendusliikmena siirdus Üllar Saaremäe asemel vallavolikokku Rait Karus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles