Rikaste seas on kaotajaid ja võitjaid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross hoiab kindlalt maakonna rikaste esikohta.
Oleg Gross hoiab kindlalt maakonna rikaste esikohta. Foto: Toomas Huik

Kui mullust Äripäeva rikaste edetabelit sirvides sai teha järelduse, et ka jõukate rahakott muutub õhemaks, siis tänavu enam mitte.

Mullu kerkis Eesti jõukaimaks inimeseks Graanul Investi suurim omanik Raul Kirjanen 226,7 miljoni euroga, tänavu troonib 258,2 miljoni euroga Äripäeva rikaste edetabelis Transferwise’i üks asutajaid Kristo Käärmann.

Rikkus on aga suhteline. Maailma rikaste edetabelis teisel kohal olev Bill Gates tegi mullu hiigelannetuse, kinkides ära 4,6 miljardi dollari väärtuses Microsofti aktsiaid. Või tagasi Eestisse tulles: Eesti Ekspress sahistab, et Äripäev unustas rikaste edetabelit koostades osa naiste varast. Täpsemalt, abieluvaralepinguga saadavad summad. Aga abielu on keeruline asi ja ei saa kindlalt väita, kas nimetatud lepingu rakendumine on plaaniväline ehk must stsenaarium või hoopiski plaanitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles