“Terve Rakvere liigub” algab taas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumissarja korraldatakse juba üheksandat hooaega ja see on terviseteadlike inimeste seas populaarne.
Liikumissarja korraldatakse juba üheksandat hooaega ja see on terviseteadlike inimeste seas populaarne. Foto: Arvet Mägi

Juba esmaspäeval kell 19 antakse avapauk sarjale “Terve Rakvere liigub”, mis kutsub nautima värskes õhus jooksmist, jalutamist, kepikõndi ja talvel ka suusatamist.

Et terves kehas on terve vaim, teab igaüks, ja just sellest tarkusest lähtudes pakutakse sarjaga “Terve Rakvere liigub” kõikidele võimalust sisustada tervislikult vaba aega ja nautida värskes õhus liikumist.Robert Salep kui ettevõtmise üks korraldaja rääkis, et üheksandalgi hooajal kõnnitakse või joostakse mööda Rakvere linna ja lähiümbrust, aga varuks on ka üllatusi.

“Rakvere liigub sinna, kuhu korraldajad otsustavad, meil pole kindlat punkti, see selgub mõnikümmend minutit enne starti,” ütles Salep. Teekond sõltub palju ilmast, kuid kindlasti läbib rada looduslikult kauneid kohti, kulgedes tammikus, Palermos ja vallimäe nõlvadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles