President töötab järgmisel nädalal naabrite juures

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid töötas Narvas ka augustis. Muuhulgas külastas ta Narva Tööstusparki.
President Kersti Kaljulaid töötas Narvas ka augustis. Muuhulgas külastas ta Narva Tööstusparki. Foto: Tairo Lutter

President Kersti Kaljulaid veedab järgmise nädala taas Ida-Virumaal, kus kohtub sealsete kohaliku elu edendajatega.

Esmaspäeval külastab Kaljulaid Ida-Eesti pommigruppi ja Viru vanglat ning osaleb Poola 100. aastapäevale pühendatud vastuvõtul, mis toimub seekord Narvas.

Teisipäeval külastab Kaljulaid Eesti Energiat ja Enefit280 õlitehast ning BEJ tuuleparki. Õhtul osaleb riigipea aga Narva Aleksandri kiriku kontserdil.

Nädala teises pooles külastab president Kaljulaid Ida-Viru keskhaiglat, ettevõtet TNC-Components ja kohtub Kohtla-Järve linnajuhtidega.

Kaljulaid külastab ka Narva Eesti gümnaasiumit, PPA ja päästeameti ühishoonet Jõhvis ning ettevõtet Waldchnep ja kohtub Purtse vabatahtlikega.

Kaljulaid on lubanud sel sügisel töötada Narvas kokku kuu aega, ja seda kolmes jaos. Viimati oli Kaljulaid Ida-Virumaal kaks nädalat suve lõpus, mil kohtus sealsete inimestega ning külastas kohalikke omavalitsusi, ettevõtteid ja riigiasutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles