Eeloleva nädala esimene pool tuleb sajuta ja üsna päikseline

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala algupoolel on oodata ilusat sügisilma.
Nädala algupoolel on oodata ilusat sügisilma. Foto: Marko Saarm

Eeloleva nädala esimeses pooles määrab Eesti ilma kõrgrõhuala kaguserv, vahelduva eduga paistab päike ja sademeid pole oodata.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kirdetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 0 kuni +4 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2-8, pärast keskööd aga muutlik tuul 1-6 m/s. Külma on -1 kuni -6 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni 2 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul, pärastlõunal valdavalt läänekaaretuul 2-7 m/s. Põhjarannikul tugevneb loode- ja põhjatuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni + kraadi.

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves, olulise sajuta ilm. Tuul pöördub põhjakaarde 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles