Meistrimedalite jagamine kujunes Rakvere naiste omavaheliseks asjaks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikooli piigad võitsid teist aastat järjest Lääne-Virumaa maakonna meistritiitli võrkpallis.
Rakvere spordikooli piigad võitsid teist aastat järjest Lääne-Virumaa maakonna meistritiitli võrkpallis. Foto: Rakvere Võrkpalliklubi

Laupäeval peetud Lääne-Virumaa naiste saalivõrkpalli meistrivõistlustel võtsid teist aastat järjest esikoha võistluste kõige nooremad, Rakvere spordikooli kasvandikud. Võistkonna kapten Peppi-Sophia Vehmanen tunnistas, et võidud tulid üpris kergesti.

“Noortel oli hea noorteklassi mängudeks harjutada,” tunnistas Vehmanen ja lisas, et paljud tüdrukud olid haiged ning tiim saadi nibin-nabin kokku.

Maakonnameistri tiitli võitsid lisaks Vehmanenile Marianne Ojasalu, Liis Laigu, Matilde-Marie Loorits, Häli Vahula, Merily Liivaste ja Romi-Liis Järv.

Teisteski naiskondades polnud pink ülearu pikk ning vahetusi ei saanud väga keegi teha. Nelja tiimi mõõduvõtus krooniti hõbemedaliga Rakvere naised, kes tunnistasid vaid tulevaste maakonnameistrite paremust.

Kolmas koht otsustati viimases mängus Rakvere VK ja Kunda naiskonna vahel. Enne seda kohtumist oli mõlemal naiskonnal võiduarve avamata. Vaekausi kallutas enda kasuks Rakvere VK naiskond ning jättis Kunda napilt pjedestaalilt eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles