Jäneda saalihokimängijad alistusid napilt maaülikooli duubeltiimile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäneda peatreener Tõnu Salm tõdes, et mäng Eesti Maaülikooli SK II vastu oli tasavägine.
Jäneda peatreener Tõnu Salm tõdes, et mäng Eesti Maaülikooli SK II vastu oli tasavägine. Foto: Tairo Lutter

Nii Eesti esiliigas mängiv Jäneda saalihokimeeskond kui ka M35+ liigas võistlevad Kadrina ja Tamsalu tiim said möödunud nädala lõpul palliplatsil rassida.

Turniiritabelis esimest kohta hoidev Jäneda tunnistas laupäeval võõral väljakul Eesti Maaülikooli SK II 7:6 paremust. Igor Tegelmann skooris Jäneda eest kolm ja Andres Luts kaks väravat, Daniil Ruzevitš lõi ühe värava.

Peatreener Tõnu Salm tõdes, et tegemist oli tasavägise mänguga. “Meil ei olnud täiskoosseisu kohal. Alguses natuke lagunesime ära ja pärast ei jõudnud enam järele. Täiesti võidetav mäng oli. Seekord niimoodi,” rääkis ta.

Põhiturniiri statistika järgi troonivad tabelis esikohal Jäneda mängumehed Joosep Perandi ja Andres Luts. Perandi on neljas mängus visanud kaheksa väravat ja andnud kuus söötu. Lutsu arvele on kogunenud nelja kohtumise jooksul kaheksa väravat ja neli söötu.

Jäneda puurilukk Maximus Vorobjov on 180 mänguminutiga tõrjunud 79 viskest 66 ja see tulemus asetab ta statistikatabelis B-alagrupis kolmandaks.

16. detsembril kohtub Jäneda esiliigamängus Sparta Team Automaailma duubelmeeskonnaga.

Pühapäeval Raplas peetud M35+ liigas alistas Tamsalu tiim ES Tulevik 3:2 Team40+ meeskonna ning Kadrina jäi Tabajate vastu hätta ja alistus 4:14.

ES Tulevik on kolme võiduga kogunud A-alagrupi parimana üheksa punkti. Kolme mänguga on põhiturniiri resultatiivseim Ilja Shevelilov, kes on visanud viis väravat ja andnud kaheksa söötu.

Väravavahtide statistikas on esikohal tamsalulaste väravavaht Argo Raudsepp. Ta on 135 mänguminuti jooksul tõrjunud 84 viskest 77.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles