Põhjakeskuses tuleb kadrilaat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskus.
Põhjakeskus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Põhjakeskusesse tuleb sel nädalavahetusel kokku ligi sada käsitöömeistrit ja kodumaise toidu valmistajat üle Eesti. Juba teist aastat toimub novembri viimasel nädalavahetusel Rakvere suurimas kaubanduskeskuses kadrilaat.

Kauplema tullakse Võrust, Põlvast, Saaremaalt, Narvast jne. Laadal kaubeldakse kodumaise kaubaga - looduskosmeetikaga (seebid, salvid, kehakoorijad), lambavillast toodetega (tekid, nahad, mütsid, kudumid), rahvuslike linaste ja nahast esemetega. On erinevaid käsitööehteid, ökotooteid, käsitsi valmistatud küünlaid ja pildiraame, keraamikat, kaltsuvaipu, lõnga, kindaid, sokke, mesilasvahatooteid, laastukorve, puidust mööblit, voodipesu ja palju muud.

Kehakinnituseks saab kaasa osta suitsuvorsti , kodust suitsusinki, suitsukala, juustu, astelpajutooteid, pasteeti, sülti, verivorsti, hapukapsast, värskelt küpsetatud koduleiba, saiakesi, maiustusi, köögivilja, mett, moosi, kitsepiimatooteid ja veel erinevat talutoitu.

Et peagi on tulekul jõulud, siis leiab ostja laadalt väga palju ideid, mida jõuluvana kingikotti panna. Kadrilaat toimub laupäeval 26. novembril kella 10-18 ja pühapäeval 27. novembril kella 10-16.

Kadrilaada korraldavad Põhjakeskus ja Kirevene Mulk OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles