Aastavahetusel olid päästjad tööta, politseinikud aga rabasid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus möödus maakonna päästjatele õnneks rahulikult, sest kõik raketid lendasid õiges suunas.
Aastavahetus möödus maakonna päästjatele õnneks rahulikult, sest kõik raketid lendasid õiges suunas. Foto: Marko Saarm

Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juht Reigo Loginov rääkis, et maakonnas osutus aastavahetus politseile tavapärasest veidi töisemaks, sest rohkem oli väljakutseid ja mitmesuguseid muresid, mida korrakaitsjad aitasid lahendada.

“Olime selleks valmis ning väljas oli rohkem politseinikke, et vaatamata suuremale töökoormusele õigel ajal abivajajateni jõuda,” sõnas Loginov. Tema andmetel on väljakutseid rohkem ka aasta esimesel päeval, kui inimesed pärast pidustusi ärkavad ja avastavad, et neilt on varastatud isiklikke esemeid või nad on langenud kehalise väärkohtlemise ohvriks.

Aastavahetusel reageerisid maakonna politseinikud kahe päeva jooksul kaheksale lähisuhtevägivalla juhtumile ja suures osas olid väljakutsed seotud alkoholi liigtarvitamisega. Politseinikud toimetasid viis inimest arestimajja kainenema.

Kinni peeti ka üks joobes autojuht. Seda tänu tähelepanelikele liiklejatele, kes 1. jaanuari õhtupoolikul veidi enne kella viit teatasid politseile, et Väike-Maarja – Simuna teel sõitis auto lumehange ja juht magas autos. Juhuslikud möödasõitjad jäid seisma, võtsid autol võtmed eest ning jäid politseid ootama. Politseinikud tuvastasid juhil kriminaalse alkoholijoobe.

Ida päästekeskuse pressiesindaja Jevgenia Parv ütles, et aastavahetus möödus maakonna päästjatele väga rahulikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles