Viking Line lisab aprillist Tallinna–Helsingi kiirlaevale väljumisi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome ja Eesti vahel hakatakse tegema lisareise.
Soome ja Eesti vahel hakatakse tegema lisareise. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Soome reisilaevafirma Viking Line lisab alates aprilli algusest Tallinna–Helsingi liinil seilavale kiirparvlaevale Viking XPRS uued väljumised reedeks ja pühapäevaks. 

Alates 5. aprillist sõidab Viking XPRS Tallinna–Helsingi liinil reedeti ja pühapäeviti kolm korda päevas. Nõudlus lisaväljumiste järele on eriti suur Soome–Eesti suunal, sest üha enam soovitakse reisida nii Tallinnasse kui ka teistesse Eesti piirkondadesse ja Balti riikidesse, teatas laevafirma. 

"Tallinna ja Helsingi liinil reisimine kasvab, Eesti ja Läti on väga populaarsed sihtkohad ning üha sagedamini liigutakse Tallinnast edasi Pärnusse, Saaremaale või Riiga. Eriti nõutud reisipäevad on reeded ja pühapäevad. Tõhustasime sõidugraafikuid, et muuta reisimine paindlikumaks ja lihtsamaks," ütles Viking Line'i turundusdirektor Kaj Takolander.

21. kuni 24. jaanuarini on Viking XPRS-il hooldustööd ja samal ajal tehakse uuendusi ka pardal. Laevale ehitatakse muu hulgas uus laste mängutuba, värskendatakse pubi välimust ja laev saab ka uue tantsuplatsi.

Viking XPRS hakkab Helsingi ja Tallinna vahel liiklema uue sõiduplaani järgi 5. aprillil. Suvel teevad liinil lisaväljumisi ka Viking Line'i laevad Gabriella ja Mariella.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles