Tasuta ühistransport tõstetakse tagasi lauale

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eestis (fotol Põlva bussijjaam) veavad kohalikud bussid reisijaid tasuta, Lääne-Virus tuleb sõidu eest aga jätkuvalt kukrut kergendada.
Lõuna-Eestis (fotol Põlva bussijjaam) veavad kohalikud bussid reisijaid tasuta, Lääne-Virus tuleb sõidu eest aga jätkuvalt kukrut kergendada. Foto: Arvo Meeks

Tapa vallavolikogu esimees Maksim Butšenkov on veendunud, et mullu kevadel Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuses tehtud otsus mitte kehtestada tasuta ühistransporti Lääne-Virumaal on õigustühine ja see teema tuleb uuesti arutlusele võtta.

Nüüdseks on ilmnenud, et enam kui pool aastat tagasi Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) juhatuses peetud koosolekut ja sellele järgnenud otsust mitte kehtestada tasuta ühistransporti pole protokollitud.

Kuna viimasena nimetatud tõsiasjaga on rikutud VIROL-i põhikirja, tuleb Tapa vallavolikogus järgmisel esmaspäeval arutusele eelnõu, mille vastuvõtmisel esitatakse VIROL-i juhatusele ettepanek kutsuda kokku VIROL-i üldkoosolek ja võtta tasuta ühistranspordi teema Lääne-Virumaal uuesti arutusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles