Kaitseväe parimad sangpommi­sportlased on Tapal

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangpommisport.
Sangpommisport. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinnas toimusid lõppeval nädalal kaitseväe 27. sangpommispordi meistrivõistlused, kus võistkondlikus arvestuses saavutas üldvõidu 1. jalaväebrigaad.

“Sangpommisport on sümbioos jõust ja vastupidavusest. Kuna tegemist on kaalukategooriatega spordialaga, sobib see kõigile. Kui alaga tõsiselt tegeleda, siis ma usun, et areng on igaühele silmaga näha,” ütles Kaitseliidu Tallinna maleva liige Aleksander Tammert.

Spordiklubis CrossFit korraldatud kaitseväe sangpommispordi meistrivõistluste võistkondlikus arvestuses tuli 1. jalaväebrigaadi järel teiseks sõjaväepolitsei vahipataljon ning kolmandaks merevägi.

Võistlustest võttis osa ligikaudu 140 kaitseväelast ja kaitseliitlast, kelle hulgas oli 16 naist.

Võistkondlikus arvestuses osales 16 võistkonda, teiste seas Ühendkuningriigi kaitseväelased Tapal paiknevast liitlaste lahingugrupist. Võistlused koosnesid mitmest harjutusest: kahe 24-kilogrammise sangpommi tõukamisest rinnalt sirgetele kätele ja sangpommi rebimisest parema ja vasaku käega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles