Võsu saab kaks uut tänavat

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks uut tänavat hakkavad kulgema Mere tänavalt kergliiklustee poole.
Kaks uut tänavat hakkavad kulgema Mere tänavalt kergliiklustee poole. Foto: Teet Suur

Võsule on lammutatud ööklubi Seitsmes Taevas ja rannaklubi vahelisele alale plaanis rajada kaks uut tänavat. Üks neist oleks jätkuks Jõe tänavale ning suunduks kergliiklusteeni. On tehtud ettepanek anda sellele nimi Kungla, sest varem on niisuguse nimega tänav seal olnud.

Teine tänav hakkab kulgema juba nimetatud tänavast mõnikümmend meetrit keskuse poole: Mere tänavalt kergliiklustee suunas.

Arendaja Vello Väinsalu ütles, et sellele tänavale nime leidmiseks tehtud üleskutsele reageeriti tublisti ja praeguseks on tänavale umbes 30 nime pakutud. “Päris raske ülesanne on nende seast kõige sobilikum välja valida. Tuleb ilmselt külakoosolek korraldada ja küsida inimeste arvamust,” märkis Väinsalu.

Mis nime rajatav tänav kandma hakkab, on lõpuks ikkagi Haljala vallavalitsuse otsustada, aga tänavanime oleks tarvis üpris varsti. Nimelt käivad praegu arendatava maaalaga seonduvad maatoimingud ja moodustatakse katastriüksusi. Kui on juba määratud tänavamaa, siis võiks tänaval ka nimi olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles