Uudeküla hokimehed krooniti meistrimedaliga

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HK Uudeküla Päts pälvis meistritiitli.
HK Uudeküla Päts pälvis meistritiitli. Foto: HK Uudeküla Päts

HK Uudeküla Päts jõudis Eestimaa spordiliidu Jõud meistrivõistlustel jäähokis oma alagrupist täiseduga finaalturniirile ning võitis kordagi kaotusseisu jäämata esikoha. Teise koha pälvis Tartu Lions ning pjedestaali kolmandale astmele jõudis Valga Lions.

Alagrupimängudes alistasid meie maakonna hokimehed 5:1 Lelle Saurused, 3:2 Pärnu HK ning 4:3 Jõgevamaa Jäähokiklubi.

Möödunud nädalavahetusel Tartus Lõunakeskuse jäähallis peetud finaalturniiril teenis HK Uudeküla Päts kahe võidu kõrvale ka ühe viigi.

Valga Lionsi alistasid Uudeküla hokimehed 4:2, Pärnu HK andis loobumisvõidu ning Tartu Lionsiga jäädi 2:2 viiki. Kogu turniiri jooksul ei jäänud meie mehed aga kordagi kaotusseisu.

Abikapten Alar Peek märkis, et tartlased suutsid kaks minutit enne kohtumise lõppu viigivärava visata.

“Väga edukas turniir. Sellist hooaega ei mäletagi,” märkis Peek rõõmsalt ja nentis, et seekord tuli lihtsalt kõik väga hästi välja.

“Suutsime oma võimed realiseerida. Koostöö klappis, kõik andsid suure panuse. Väravavahilt Jevgeni Malkovskilt oli super töö. Tegi väga ilusaid tõrjeid,” lausus Peek. Peale Alar Peegi ja Jevgeni Malkovski kuulusid tiimi mängiv treener ja kapten Martin Uudeküll, Magnus Hain, Joonas Hain, Peeter Keivabu, Mait Liblikmann, Olev Oras, Madis Uudeküll, Hando Kasekamp, Anton Malkovski, Kalev Lubbi, Jyrki Arisalo, Jüri Kert, Kaspar Peek, Aimar Türbsal, Pavo Raudsepp ja Jaan Murakas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles