Kelly Vask jõudis Noortebändi finaali

Katrin Uuspõld
Copy
Kelly Vask jõudis Noortebändi konkursil finaali.
Kelly Vask jõudis Noortebändi konkursil finaali. Foto: Noortebänd

Konkursi Noortebänd Tartus toimunud poolfinaalist pääses edasi Virumaa neiu Kelly Vask, kes astub üles 14. novembril Tallinnas toimuvas finaalis.

Noortebändi poolfinaalis tuli igal artistil esitada kolm lugu. Kelly Vask esitas oma lood "Cold/Golden", "Leave Ur Mind" ja "Same". Lauljatar ütles, et oli enne esinemist ärevil, kuid laval tundis end väga mõnusalt. "Tol hetkel ma üldse ei mõelnud võistluse peale või žüriile meeldimisele, lihtsalt mängisin ja laulsin nii, nagu tundsin, et peaks olema ja on loomulik. Ja minu õnneks see loomulik, aus ja vahetu olemine ongi see, mis žüriile hästi silma jäi," rääkis Kelly Vask.

Finaali pääsemise üle on lauljataril muidugi hea meel. "Olen elevil ja juba planeerin õige pisut järgmisi samme enne finaali," rääkis ta. "Noortebänd üldse on väga hea hüppelava noortele artistidele, sest lisaks teistele muusikutele kohtutakse muusikamaastikul juba tegevate inimestega ning saab meediaga suhtlemise kogemust. Ja muidugi on finaalis ka väga magusad auhinnad – pean eeskätt silmas festivalide esinemiskutseid. Noortebändil osalejad saavad ise aktiivsed olles ikka mõnusa hoo sisse, mida iseseisvalt saavutada on märksa keerulisem."

Noortebänd on Eesti suurim ja pikima ajalooga noortele muusikutele suunatud igaaastane bändikonkurss, mida peetakse alates 2001. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles