Hooletud parkijad loobivad linna poriga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakveres Võidu tänaval on parklana kasutusele võetud porine muruplats, kuigi samas kõrval on ka killustikuga kaetud platsike.
Rakveres Võidu tänaval on parklana kasutusele võetud porine muruplats, kuigi samas kõrval on ka killustikuga kaetud platsike. Foto: Ain Liiva

Pehme talv on toonud veel ühe probleemi: paljud mururibad ja haljasalad, kus tegelikult autoga parkida ei tohi, on üles songitud ja autorattad kannavad muda mööda linnu laiali. Tapa vald pragas sel teemal elanikega isegi sotsiaalmeedias.

Külmal talvel või kuival suvepäeval ei pruugi märgatagi, et keegi on auto parkinud valesse kohta: tänava äärde mururibale või haljasalale. Väärparkimisele lüüakse käega, sest palju see tavakodanikku ikka häirib.

“Nüüd, pehme talvega, kerkis aga selline parkimine teravalt päevakorrale,” lausus Tapa abivallavanem Andrus Freien­thal. “Teeäärsed mururibad on sõidetud mülgasteks, neis on sügavad rööpad. Ja tagatipuks kantakse ratastega pori linna tänavatele laiali, nii et selle koristamiseks peab omavalitsus kulutama meie ühist raha.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles