Nädalavahetusel sai liikluses viga üks inimene

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee.
Raudtee. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

06.jaanuaril kell 22.48 sai häirekeskus teate Rakvere linnas Karja tänavas juhtunud liiklusõnnetusest. Tegemist oli kahe sõiduauto kokkupõrkega, kus inimesed vigastada ei saanud. Päästjad katsid õlireostuse saepuruga ja vabastasid sõidutee liikluseks.

Laupäeval, 7.jaanuaril kell 09.18 sai häirekeskus teate põlengust Lepna aleviku metallitöökojas. Päästjate sündmuskohale jõudes oli tuli levinud töökoja ühes ruumis 6 ruutmeetri ulatuses. Inimesi hoones ei olnud. Päästjad likvideerisid põlengu.

Pühapäeval, 8.jaanuaril kell 21.06 sai häirekeskus teate rongiõnnetusest Tapa vallas Nõmmküla raudteeülesõidul, kus sõiduauto oli rongilt löögi saanud ja kraavi paiskunud. Sõidukis viibinud neljast isikust sai kannata üks, kes anti kiirabile üle. Päästjad eemaldasid autolt aku ja viisid avariilise sõiduki ohutusse tsooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles